Янукович заблокував Миколаїв

П'ятниця, 21 вересня 2012, 15:00

У зв'язку з візитом президента Віктора Януковича в Миколаївську область, в Миколаєві перекрили близько десятка вулиць.

Як відзначає сайт "Преступности.НЕТ", миколаївські автомобілісти виявились заблокованими у деяких районах центру  міста.

Так, 21 вересня повністю звільнили від транспорту вyлицю Пyшкінcькy, також перекрили Aдміpaльcкy, частково проспект Леніна. Всі автомобілі у тому числі і маршрутки не пускають на Пушкінське кільце. 

Вулицю Московську перекрили 

Не працюють світлофори на проспекті Леніна, проспекті Героїв Сталінграду і вулиці Пушкінській, через які проходить маршрут кортежу Віктора Януковича. 

 ДАІ не пропускає водіїв

На запитання, як проїхати в центр міста з Варварівського мосту, співробітники ДАІ, що реагують рух, не змогли назвати точний маршрут вільного проїзду, при цьому не переставали показувати на нібито не перекриту вулицю, відзначає видання.

 

Через нескоординовані дії працівників ДАІ і, за їх словами, відсутність інформації про точний маршрут проїзду кортежу, утворились затори по всьому центрі міста.

А деякі райони стали тимчасово ізольовані від решти міста, вулиці перекриваються одна за одною, рух трамваїв також обмежено, відзначає видання.

 

 

В соціальних мережах з'явились фото, розміщені користувачем Катериною Середою, на яких видно, як два евакуатори вивозять припарковані на перехресті вулиць Радянської і Леніна авто.

Місто стоїть в заторі 

На даний момент проспект Леніна перекритий від вулиці Садової в сторону руху до Центрального ринку. 

Транспорт повертає на вулицю Садову і рухається вулицями Чкалова і Чигріна. Окремі автомобілі намагаються проскочити вулицею Севастопольською.

У великому заторі  

Поряд з великою кількістю працівників ДАІ, яких везли з усієї області, за порядком на дорогах також слідкує спецпідрозділ "Кобра", зазначає видання. 

Припарковані машини забирає евакуатор 

Разом з тим, як пише сайт Мukola.net, по всьому Миколаєву за одну ніч виросли десятки наметів Партії регіонів. Зокрема узбіччя проспекту Леніна, вул. Великій Морській перетворилися на подобу філії ринку.

 

 Місто стало синім 

"Причому, особлива густота "синяви" спостерігається по правій стороні руху, по який буде рухатися кортеж нашого гаранта. Мало не біля кожного намету стоїть міліціонер. Даішників теж вистачає, хоча автомобільний потік досить розріджений", відзначає видання.

Біля кажного намету - міліція

За чутками, підтвердженим у міліції, вчора жителів вул. Лягіна попросили до 14.00 не відкривати вікна.

 

Фото з сайтів Преступности. Нет і Mukola.net.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування