Лідера запорізького "Удару" оголосили в розшук

П'ятниця, 21 вересня 2012, 20:14

Прокуратура оголосила лідера запорізького "Удару" Вадима Кривохатько в розшук через нез'явлення в правоохоронні органи.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області, передає УНІАН.

"Слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальна справа щодо Кривохатька за фактом порушення правил безпеки на підприємстві "Кривохатько В.В." при виконанні робіт підвищеної небезпеки, що призвело до травмування працівника господарства і отримання останнім тяжких тілесних ушкоджень (ч.2 ст.272 КК)", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, законність порушення цієї кримінальної справи підтверджена Орджонікідзевським райсудом Запоріжжя, постановою якого скаргу адвоката Кривохатька на порушення кримінальної справи залишено без задоволення, а саму постанову про порушення справи - без змін.

"З метою ретельного з'ясування всіх обставин Кривохатька неодноразово викликали в прокуратуру для дачі пояснень і проведення слідчих дій. Проте жодного разу не з'явився, вводячи слідство в оману щодо причин нез'явлення і свого фактичного місцезнаходження", - повідомили в прес-службі прокуратури.

У прокуратурі так само зазначили, що ще з 12 квітня 2012 року у провадженні слідчого управління податкової міліції Запорізької області перебуває кримінальна справа, порушена щодо Кривохатька за фактом ухилення фермерським господарством "Кривохатько В.В." від сплати податків у розмірі 2 мільйони 247 тисяч гривень і підробки документів податкової звітності (ст. 212 ч.3, 366 ч.2 КК).

"Саме тривале небажання Кривохатька з’являтися до слідчого стало підставою для оголошення його в розшук", - запевнили в прес-службі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування