Азаров так відкрився для критики, що "свободівця" скрутила міліція

Субота, 22 вересня 2012, 16:34

Уряд відкритий до діалогу з суспільством, зокрема об’єктивної критики.

Про це прем’єр Микола Азаров заявив у суботу під час робочої поїздки на Полтавщину, передає Укрінформ.

"Сьогодні я підійшов до людей, які висловлювали свої зауваження до роботи уряду. Як можна було не підійти до людей, які висловлюють свої зауваження до роботи уряду? Як можна було не вислухати їх? Це обов’язково треба робити! Ми відкриті до діалогу, відкриті для критики, ми цієї критики абсолютно не боїмося, нам є що на таку критику відповісти. Ми обов’язково вирішуватимемо ті проблеми, про які люди говорять", – зазначив Азаров.

Коли прем’єр йшов на урочистості з нагоди 75-ї річниці утворення Полтавської області, до нього звернулися воїни-інтернаціоналісти, які розповіли йому про свої проблеми, у відповідь глава уряду закликав їх до діалогу і пообіцяв, що проблеми будуть вирішені.

Водночас прес-служба ВО "Свобода" повідомляє, що в суботу близько 14:00 у Полтаві під час візиту Азарова міліція брутально затримала кандидата у народні депутати, заступника голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Анатолія Ханка.

"Ханко вигукнув "Ганьба!", висловлюючи протест проти українофобської політики уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка. За це так звані "правоохоронці" скрутили свободівця, кинули в міліційне авто і відвезли у невідомому напрямку", - заявляють у прес-службі.

"Свобода" розцінює ці дії міліції як зухвале порушення прав і свобод людини та вбачає в цьому політичні репресії режиму Януковича проти опозиції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування