Янукович: Не нам давати оцінку Сенату США

Середа, 26 вересня 2012, 08:49

Президент Віктор Янукович нагадав, що оцінки Державного департаменту та Білого дому дещо різняться від резолюції, ухваленої Сенатом США.

Про це він сказав українським журналістам у Нью-Йорку, повідомляє прес-служба президента.

Він наголосив, що треба ставитися серйозно до резолюції Сенату США, яка закликає звільнити Тимошенко та заборонити в'їзд у США чиновникам, причетним до процесу проти екс-прем'єра.

"Заангажована, незаангажована, була вона прийнята за процедурою, не за процедурою - не нам давати оцінку американському Сенату. Йому оцінку дають американці", - сказав він.

Янукович також вважає, що проведення в Україні чесних і демократичних виборів до Верховної Ради дасть новий імпульс розвитку відносин зі США та країнами Європейського Союзу.

"Закінчаться вибори - почнуться нові, відновлені відносини з багатьма країнами ЄС та зі Сполученими Штатами Америки", - сказав Янукович.

Сьогодні, зазначив президент, Україна проходить черговий тест на зрілість - відтак парламентські вибори мають відбутися на рівні, не гіршому за попередні. "Влада більше, ніж будь-хто, зацікавлена, щоб ці вибори були оцінені як чесні, прозорі й демократичні", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування