Тігіпко впевнений, що "регіонам" для більшості ніхто не знадобиться

Середа, 26 вересня 2012, 11:15

Віце-прем'єр і заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко вважає, що партія влади переможе на майбутніх парламентських виборах.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству Інтерфакс.

"З огляду на наше представництво по мажоритарних округах, ми, безумовно, одержимо перше місце й сформуємо більшість", - сказав він.

Тігіпко відзначив, що нинішня тенденція й соцопитування свідчать про наявність всіх шансів на створення Партією регіонів більшості й без участі інших політичних сил.

"Я думаю, що ми разом з мажоритарниками зможемо одержати більшість від своєї партії", - вважає Тігіпко.

Він не виключив, що після виборів до цієї політсили будуть приєднуватися безпартійні депутати, що йдуть по мажоритарних округах.

"Я був у парламенті й упевнений, що активні депутати не захочуть відсиджуватися у Верховній Раді, а братимуть участь у зміні країни. Вони розуміють необхідність зміни податкового законодавства, подальшої дерегуляції економіки", - відзначив він.

Відповідаючи на запитання про співробітництво з новими політсилами, яким соціологи прогнозують проходження в парламент, а саме з партією "УДАР Віталія Кличка" і "Україна - Уперед!", Тігіпко відповів: "Нехай вони спочатку пройдуть, а ми потім подивимося".

За його словами, у Партії регіонів з партією Кличка різні підходи до багатьох питань, зокрема, до закону про мови.

"Є якісь речі, які, наприклад, з тією же партією "УДАР" не дозволять нам об'єднатися. Тому на сьогоднішній день, виходячи з нинішніх реалій, я поки не бачу такої можливості", - сказав віце-прем'єр.

Що стосується партії Наталії Королевської, то, за словами Тігіпка, викликає сумніви можливість прагматичного підходу, який декларує ця політсила, з огляду на її склад.

"Занадто багато спортсменів, діячів культури, і це настільки випинається, що виникає сумнів із приводу реалістичності намірів. Хоча в питаннях підтримки спорту й культури, ми, цілком можливо, будемо співробітничати", - резюмував він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування