Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сподівається, що спостерігачі не будуть упереджені

Середа, 26 вересня 2012, 21:33

Ефективна робота компетентних міжнародних спостерігачів на виборах в Україні дозволить дати неупереджені об'єктивні оцінки перебігу виборчої кампанії та результатам.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з Федеральним президентом Австрії Хайнцом Фішером у Нью-Йорку, повідомляє його прес-служба.

"Віримо в те, що участь міжнародної місії спостереження буде корисною для України, і вона не буде упередженою", - сказав він.

Влада, наголосив Янукович, докладе всіх зусиль для того, щоб закон про вибори народних депутатів "виконувався на сто відсотків".

Президент також висловив переконання, що справедливі висновки спостерігачів відкриють новий етап розвитку відносин України з ЄС, сприятимуть прискоренню процесу євроінтеграції тощо.

"Дуже важливо, щоб після виборів ми приступили до питання ратифікації Угоди про асоціацію з Євросоюзом", - зазначив він.

Янукович нагадав, що Україна продовжує процеси реформування національної економіки та адаптації законодавства до європейських норм і стандартів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування