Експертиза встановила, що в ДТП під Уманню потрапив не Яценко

Неділя, 30 вересня 2012, 13:27

Кров на подушці безпеки в "Мерседесі", що потрапив у ДТП під Уманню, належить не нардепу від Партії регіонів Антонові Яценку.

Про це свідчать результати ДНК-експертизи крові, повідомляє ТСН.

У Черкаській прокуратурі повідомили, що знайдена кров належить знайомому власниці автомобіля (сестра Яценка), мешканцю міста Києва, уродженцю Полтавської області 1978 року народження.

Сам нардеп почав збирати докази своєї непричетності до ДТП.

Зокрема, Яценко продемонстрував роздруківку мобільного оператора з даними про його місце перебування під час аварії. Згідно з даними, що передавав маячок на мобільному депутата, у момент ДТП політик був в Умані, за кілька кілометрів від місця аварії.

У справі залишилась остання - авто-технічна експертиза. Після неї встановлять швидкість обох машин і відновлять повну картину ДТП. Найбільше слідчі сподіваються саме на цю експертизу, передає ТСН.

Як повідомлялося, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу". Водій легковика загинув, іще троє його пасажирів із травмами потрапили до лікарні. ЗМІ поширили інформацію, що до аварії причетний чинний нардеп і кандидат у депутати Яценко. Свій стосунок до ДТП він спростував.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування