"Регіонали" вже обіцяють відібрати середу у опозиції

Вівторок, 4 вересня 2012, 21:41

Парламентська більшість буде використовувати "опозиційну середу", день в який традиційно голосують за проекти опозиції, для розгляду необхідних законопроектів.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи той факт, що у вівторок парламент працював 19 хвилин.

"В цьому є логіка, бо вчора заява опозиції була про те, що вони відкликають свої законопроекти, а це десь приблизно з 140 законопроектів, що взагалі робить нелогічним проведення сесії в середу, бо середа день опозиції", - зазначив він.

"В цьому відношенні декому може хотілося б використати трибуну. Законопроекти не вносити, але побалакати. Але тут, на мій погляд, опозиція програла, тому що наша задача законодавча, і коли говорить опозиція, що нас влада не слухає і не підтримує, то потрібно звертатися до народу, тобто виходити і розповідати про законопроекти…", - уточнив депутат.

При цьому "регіонал" зазначив, що парламентська більшість планує використовувати опозиційний день - середу - для розгляду необхідних законопроектів.

"Якщо буде потреба, ми в середу будемо розглядати питання, які ми повинні розглядати. Незважаючи на позицію опозиції", - підсумував Олійник.

В свою чергу депутат від БЮТ Андрій Сенченко підтвердив, що опозиція буде використовувати трибуну для виступів, але не голосуватиме.

"Безумовно, ми не будемо голосувати за їх закони... Зараз ці два місяці присвятять поділу держмайна, що залишилося, присвятять знову списанню боргів Ахметова, Фірташа і т.д. перед державою", - уточнив він.

"Зупинити їх можна тільки виборами. Наше завдання сьогодні пояснити людям, що у них є це право, і право скористатися цим правом", - додав депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування