Тимошенко каже, що пролежала 2 доби і пояснила чому

Понеділок, 1 жовтня 2012, 17:23

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що її "лежачий протест" тривав дві доби.

Таку заяву Тимошенко біля харківської лікарні "Укрзалізниці" озвучив захисник Олександр Плахотнюк, повідомляє прес-служба БЮТ.

"У п’ятницю, 28 вересня, з 16.00 в клініці "Укрзалізниці" я розпочала акцію протесту, таку, яку можу в цих умовах. В цей день мене вкотре позбавили права на щомісячне побачення з людьми, яких, за законом, має право визначати сам ув’язнений", - процитував Тимошенко Плахотнюк.

"На знак протесту я не повернулася в тюремну палату і дві доби, включаючи дві ночі, знаходилася просто на підлозі біля дверей, куди протизаконно не допустили моїх колег, і наполягала на тому, щоб закон про їх допуск було виконано", - йдеться в заяві екс-прем'єра.

Тимошенко наголосила, що суть її протесту не в боротьбі за особисті права, а намаганні

привернути увагу до того, що "в країні Януковича більше не існує законів для всіх 46 мільйонів людей".

"Сьогодні, щоб наші українські закони не значили, це не має значення. Тепер діє тільки вовчий закон сили зграї та їхнього сумнівного лідера. Силові структури, парламент, суди, слабодухі чиновники тепер живуть не за законами, а за вказівками господаря держави та його "смотрящих" на місцях", - йдеться в заяві Тимошенко.

За словами екс-прем'єра, долі людей тепер "визначаються беззаконними вказівками та інтересами Януковича та його підлеглих всіх рівнів".

"Вони тепер самі і є закон. Навколо них сотні тисяч чоловіків – покірних чиновників, суддів, інших суспільних мародерів, виконавців самої брудної високої волі: скажуть бити – будуть бити, скажуть стріляти – будуть стріляти. Саме проти цього мій протест. Мій мовчазний крик", - йдеться в заяві Тимошенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...