Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Боксери-олімпійці "випадково" спілкувалися на тлі символіки "Регіонів"

Середа, 10 жовтня 2012, 20:28

У Донецьку боксери-олімпійці провели майстер-клас на тлі символіки Партії регіонів.

Захід пройшов у середу в палаці спорту "Динамо", передає портал 62.ua.

У заході брали участь дворазовий чемпіон Олімпійських Ігор 2008 і 2012 року - Василь Ломаченко (Київ); чемпіон Олімпійських Ігор 2012 року - Олександр Усик (Крим); срібний призер Олімпійських Ігор 2012 року - Денис Берінчик (Київ-Луганськ); володар бронзової медалі Олімпійських Ігор 2012 року - Олександр Гвоздик (Харків).

 

Вся зустріч пройшла під символікою Партії Регіонів. Кандидат у депутати Тетяна Бахтєєва, яка прибула на зустріч зі спортсменами, виступаючи перед присутніми, заявила, що все відбулося спонтанно.

 

"Я навіть не знала, що до нас у Донецьк приїдуть такі видатні боксери, а коли дізналася - відразу ж приїхала сюди, щоб привітати цих мужніх спортсменів", - заявила вона.

 

Потім кандидат подарувала "олімпійцям" книги про Донецьк, а дворазовому олімпійському чемпіону киянину Василю Ломаченко - почесний паспорт громадянина міста Донецька.

 Фото 62.ua

Після цього почалася запланована зустріч з громадськістю, в ході якої олімпійці змогли поспілкуватися з журналістами і боксерами Донецька і Донецької області, а також провести майстер-клас, роздати автографи та сфотографуватися з усіма бажаючими.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування