На Сумщині розгромили офіс "Регіонів"

Четвер, 11 жовтня 2012, 19:25

На Сумщині в ніч на 11 жовтня невідомі особи здійснили напад на офіс Тростянецької райорганізації Партії регіонів.

Про це повідомили у прес-службі облорганізації партії, передає УНІАН.

"Зламані двері, вибита міжкімнатна стіна, відкритий сейф з документацією - такі сліди залишили після себе злодії. Матеріальні цінності - техніка, комп’ютери, мобільні телефони, особисті речі тощо - все залишилося на місці", - зазначили в організації.

"За попереднім припущенням, місце нападу обрано не випадково і всі дії були спрямовані виключно на офіс Партії регіонів, адже сусідні офіси у цьому ж приміщенні не пошкоджені", - говориться у повідомленні.

 

Щодо причин та можливих винуватців злочину, то партійці припускають, що до цього можуть бути причетні представники опозиції.

"Злодіїв цікавив тільки вміст наших сейфів. Тобто скоріше за все вони шукали певну інформацію про нашу роботу", - розповів глава Тростянецької райорганізації ПР Олексій Новохацький.

"Конкретно підозрювати нікого не можу. Але припускаю, що це, можливо, наші опоненти, яким не подобається, як проходить наша передвиборна кампанія: а вона проходить конструктивно, з максимальною повагою до опонентів", - додав він.

У свою чергу у СЗГ УМВС України в Сумській області повідомили, що на місці події ведеться ретельне розслідування.

Наразі встановлено, що зловмисники зняли з петель вхідні двері до будинку, але в сам офіс парторганізації відразу потрапити не змогли. Тож невідомі особи проломили гіпсокартонну стіну та, вчинивши в кімнаті безлад, відкрили два сейфа. З одного із них зникло 800 гривень, що належали бухгалтеру партійців.

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Слідство у справі триває.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування