Азаров розповів кіпріотам про чесні вибори

Четвер, 11 жовтня 2012, 21:20

Партія Регіонів робить все для того, щоб вибори пройшли чесно, заявляє прем'єр Микола Азаров.

Про це він сказав в четвер під час підписання угоди про співпрацю з Прогресивною партією трудового народу Кіпру, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Зараз ми перебуваємо в процесі виборчої кампанії в Україні. Залишилося менше двадцяти днів до початку парламентських виборів. Вони мають для нас дуже важливе значення. Ми робимо все для того, щоб вибори пройшли чесно, демократично і абсолютно прозоро", - зазначив Азаров.

"Вже на сьогодні зареєстровано рекордну кількість спостерігачів. Ми сподіваємося, що за такої їх кількості важко буде назвати наші вибори закритими. Ми ще й технічно зробили їх відкритими, тому що прийняли рішення про обладнання всіх 34 тис. виборчих дільниць веб-камерами. В режимі онлайн можна буде спостерігати за тим, як проходить голосування на дільницях", - сказав Азаров.

"І якщо у вас буде можливість і бажання направити до нас своїх спостерігачів, ми будемо це також вітати", - додав він, звернувшись до представників делегації Прогресивної партії трудового народу Кіпру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування