У Білій Церкві працівників СЕС зобов’язують голосувати за кандидата – "Свобода"

Субота, 13 жовтня 2012, 15:21

У Білій Церкві провладний кандидат Віталій Чудновський використовує незаконні виборчі технології.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода" з посиланням на виборців округу №90, у комунальному закладі "Білоцерківська міськСЕС" керівництво запропонувало працівникам заповнити анкету та підписатися, що вони зобов'язуються проголосувати за Чудновського, інакше – звільнення з роботи за скороченням.

Також прес-служба повідомляє, що приміщення управління охорони здоров'я Білої Церкви, швидкої допомоги, ЖЕКів, шкіл використовуються як складські для агітаційних матеріалів Чудновського.

У приміщенні КП "Білоцерківводоканал", яке під час останньої сесії Білоцерківської ради 27 вересня передали на баланс фонду комунального майна, розміщено нелегальний "колцентр" провладного кандидата.

Жодних договорів оренди в кандидата на це приміщення, на оплату комунальних послуг не існує. У цій установі нелегально – без оформлення трудових книжок – працює 42 білоцерківці (виконавець проекту, адміністратор та 40 телефоністок, які працюють у дві зміни).

Крім того, у гуртожитках, приміщеннях громадських організацій, підприємств продовжується видача "ста гривень Чудновського".

"Безпосередньо – через "старших" – білоцерківців запрошують на певний день та годину отримати 100 гривень (зазвичай по закінченні робочого дня). Їм в обмін на передачу паспортних даних та ідентифікаційного номеру пропонують підписати договір агітатора в одному примірнику, який на руки не видається, а залишається в офісі Чудновського", - повідомляє прес-служба "Свободи".

Попри звернення кандидатів у народні депутати по округу до міського голови, правоохоронців із вимогою припинити порушення закону про вибори, підкуп виборців, необхідні заходи не вживаються.

Чудновський – самовисуванець по одномандатному виборчому окрузі №90, член ВО "Батьківщини" – позиціонує себе як "людина Юлії Тимошенко". Наразі Чудновського на офіційних заходах у місті особисто представляють "регіонали" міський голова Білої Церкви Василь Савчук та голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк. За Чудновського агітує актив міської організації Партії регіонів.

Єдиним кандидатом від об'єднаних сил опозиції – ВО "Свобода" та ВО "Батьківщина" – в округу №90 є свободівець Олександр Марченко.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування