Ляпіна: заява "УДАРу" – груба провокація

Неділя, 14 жовтня 2012, 16:14

Кандидат від Об'єднаної опозиції від 216 округу в Києві Ксенія Ляпіна вважає грубою провокацією заяву партії "УДАР" щодо необхідності зняття деяких кандидатів від "Батьківщини".

"Оприлюднена сьогодні заява партії "УДАР" з пропозицією до Об'єднаної опозиції зняти кандидатів, які сьогодні згідно всіх даних соціологічних досліджень перемагають в своїх округах, є грубою передвиборчою провокацією представників цієї політичної сили, яка була ні з ким не погоджена ні у Раді Об'єднаної опозиції, ні у ВО "Батьківщина", - заявила Ляпіна. –

"Оголосивши свою ультимативну заяву, партія "УДАР" свідомо зриває переговори по узгодженню кандидатів у 11 із 13 київських виборчих округів, де було вкрай необхідно об'єднати зусилля у боротьбі проти масового підкупу виборців з боку діячів "молодої команди" Черновецького та інших кандидатів від влади", - вважає вона.

Прес-служба депутата повідомляє, що за оприлюдненими 12 жовтня результатами соцопитування, проведеного з 27 вересня по 5 жовтня дослідницьким центром "Імідж-контроль" серед виборців київського округу №216 в цьому окрузі впевнено лідирує Ляпіна.

Якби вибори відбувалися найближчим часом, то серед тих виборців, хто піде на вибори 30,5% - голосували б за Ляпіну, 23% - за Олексія Давиденка (партія "УДАР"), 20% - за Олександра Супруненка (самовисуванець).

Решта кандидатів мають значно нижчі рейтинги, які не перевищують 3%.

За результатами соціологічних досліджень, проведених консорціумом провідних українських соціологічних кампаній на замовлення виборчих штабів Об'єднаної опозиції та УДАРу, які стали відомі ЗМІ 11 жовтня, якби вибори відбулися найближчої неділі, то у 216 окрузі за Ляпіну голосували б 19,1% (від усіх опитаних), а за Давиденка - 12,7%.

Як відомо, Ляпіна є серед кандидатів, яких "УДАР" пропонує "Батьківщині" зняти на свою користь.

У неділю "УДАР" подав заяву до ЦВК із заявою про скасування реєстрації 32 кандидатів у мажоритарних округах, які знімаються на користь кандидатів від ВО "Батьківщина" та опозиційно налаштованих самовисуванців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування