"Демініціативи" вже отримали позов Королевської

Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:42

Фонд "Демократичні ініціативи" отримав позов до суду від партії "Україна – Вперед!" про спростування інформації.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомила директор фонду Ірина Бекешкіна.

"Тільки що прийшов позов до суду від Королевської, який відбудеться 25 жовтня 2012 року о 15.00 у Господарському суді Києва (вул. Хмельницького, 44-б, зал сдових засідань №10). Формулювання – "про спростування недостовірної інформації та захист ділової репутації"", - написала Бекешкіна.

Відповідачами у справі визначено "Демократичні ініціативи" та Київський міжнародний Інститут соціології. Суддя - Марченко О.В.

"Цікаво, наскільки оперативно був розглянутий позов Королевської – поданий 11 жовтня, а 12 вже ухвалене рішення про провадження справи і відіслане нам. Що – така швидкість загалом характерна для Господарського суду? Хто знає?", - відзначила Бекешкіна.

"Ну що ж – доведеться доводити, що ми не верблюди...", - підсумувала директор "Демініціатив".  

 
Фото надані Іриною Бекешкіною 

Як відомо, 11 жовтня Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" вирішила судитися через низький рейтинг і подала до суду заяву проти Фонду "Демократичні ініціативи" та ТОВ "Київський міжнародний інститут соціології ЛТД". 

Як відомо, за даними КМІС, "Україна – Вперед!" на виборах 28 жовтня може набрати 1,4% і не проходить у Верховну Раду.

Водночас у ЗМІ було опубліковано кілька "соцопитувань" сумнівних компаній, які показували, що партія Королевської проходить в парламент. 

Згодом керівники 8 провідних соціологічних служб заявили, що партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" не набирає голосів для подолання прохідного бар’єру до Верховної ради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування