Луценку призначили лікування з дообстеженням

Вівторок, 2 жовтня 2012, 19:27

Екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку призначили медикаментозне лікування.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України, за результатами відвідин Менської виправної колонії Уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською.

В службі уточнили, що омбудсмен прибула "разом з незалежною медичною комісією".

"В ході свого візиту омбудсман поспілкувалась із засудженим Луценком. Поряд з цим, Лутковська відвідала медичну частину установи, а також житлові приміщення, де утримується засуджений", - сказано в повідомленні.

"Комісія у складі кваліфікованих незалежних лікарів в галузі терапії, неврології, гастроентерології та кардіології провела медичний огляд Луценка. За результатами огляду лікарями було констатовано, що загальний стан засудженого задовільний", - заявили тюремники.

"Йому було призначено медикаментозне лікування, а також рекомендовано інструментальне дообстеження стану здоров’я з послідуючим плановим медоглядом", - уточнили в службі.

"За словами членів медичної комісії, засуджений Луценко отримує всю необхідну медичну допомогу та призначене лікування в умовах медико-санітарної частини виправної колонії", - заявили в ДПСУ.

Зі слів Лутковської, які цитують тюремники, засуджений Луценко почувається нормально та перебуває у доброму настрої.

Як відомо, дружина екс-міністра Юрія Луценка повідомила, що він страждає від страшних головних болів і тримається лише на знеболюючих, а пенітенціарна служба це приховує.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування