Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Гавриша вилучили газети з біографією заступника Азарова

Субота, 20 жовтня 2012, 15:13

З агітаційної машини кандидата у 176 окрузі на Харківщині Степана Гавриша вилучили газети з інформацією про кримінальне минуле заступника глави Партії регіонів Дмитра Шенцева.

Як повідомив Гавриш "Українській правді", по дорозі на зустріч із виборцями його "Газель" була зупинена працівниками ДАІ. Вони хотіли провести в машині обшук, оскільки "надійшло повідомлення, що в ній знаходяться підозрілі речі".

Представники Гавриша довгий час не погоджувалися на обшук машини через побоювання, що до неї можуть підкинути якусь заборонену агітпродукцію. Однак врешті, коли навколо зібралося чимало свідків, політик вирішив дозволити обшук.

У машині знаходилася агітаційна продукція Гавриша, видана за рахунок виборчого фонду. Також у машині було дві пачки російської газети "Наші версії" та 500 екземплярів газети "Коментарі" з фотографією бійки у Верховній Раді за участю Шенцева, який також є кандидатом від Партії регіонів у 176 окрузі.

Газета ж "Наші версії", за словами політика, наводить конкретні факти з біографії Шенцева, зокрема, щодо його участі у кримінальних угрупуваннях на території Харкова в 90-х роках. Гавриш зазначив, що, згідно з матеріалами газети, Шенцев був навіть арештований, після чого втік до Угорщини і переховувався там декілька років.

Гавриш зазначив, що газети "Наші версії" і "Коментарі" планувалося роздавати на прес-конференції журналістам, щоб донести до них цю інформацію, а також передати до державних адміністрацій.

Після обшуку агітпродукцію Гавриша, а також вказані газети, було вилучено міліцією.

Як зазначив політик, у операції брали участь близько 15 працівників міліції, якими керували люди в штатському з трьох автомобілів. Один із цих автомобілів, як вдалося встановити, належить директору Укрпошти в Харківській області Ваграму Гуляну, який, за словами Гавриша, є головним агітатором і спонсором Шенцева.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування