Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-президент Єврокомісії бачить Україну мостом між ЄС і Росією

Субота, 20 жовтня 2012, 18:38

Україна останнім часом проводить більш зважену політику між Росією і ЄС, і європейській стороні слід сприяти такій тенденції.

Таку думку висловив екс-президент Європейської комісії, екс-прем'єр Італії Романо Проді 18 жовтня у відеозверненні до Міжнародного форуму "Інновації і міжнародна інтеграція", який проходить у Вероні (Італія), передає Інтерфакс-Україна.

"Зміцнення відносин між Європою і Росією є вирішальним, але з одночасним проведенням політики із залученням України, яка повинна стати "мостом" між Росією і ЄС", - сказав Проді.

"І нашим, і російським інтересам відповідає стабілізація відносин у довгостроковій перспективі, а це також означає політичну взаємодію в найважливішому питанні, яке ставить під загрозу наші відносини, - у питанні України", - висловив думку екс-президент ЄК.

"Ми повністю зацікавлені в тому, щоб Україна була процвітаючою та стабільною. Мудра політика по відношенню до Росії і політика залучення по відношенню до України буде вигідною як Росії, так і Європейського Союзу", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування