Наречений сестри Льовочкіна роздає гроші прямо в агітнаметах

Неділя, 21 жовтня 2012, 12:09

19-20 жовтня у агітаційних наметах кандидата по округу №90 в Білій Церкві Віталія Чудновського виборцям видавали по 100 гривень.

Як повідомляє прес-служба міської організації ВО "Свобода", щонайменше троє довірених осіб кандидатів у народні депутати з цього приводу викликали міліцію.

На виклик довіреної особи кандидата від об’єднаних сил опозиції Олександра Марченка Хозєєва міліціонери, замість того, аби дістатись можливого місця злочину та викликати туди заявника, який залишив для цього свій номер мобільного телефону, приїхали до нього додому. Там правоохоронці переполошили його рідних, повідомивши дружині, що їх викликали з домашнього телефону, хоча Хозєєв робив свою заяву з мобільного.

Видача грошей здійснюється за попереднім записом. Зокрема, виборці отримують пакет агітаційних матеріалів, у тому числі буклет Чудновського, до якого, за свідченнями очевидців, вкладено 100 гривень. Для отримання бажаної "агітаційної продукції" необхідно пред’явити паспорт та віднайти себе у списках.

У суботу кількість агітнаметів Чудновського у мікрорайонах міста значна побільшала. Практично кожна багатоповерхівка Білої Церкви, приватний сектор закріплені за "домовими", яких курують "комунікатори" (виборців називають "одиницями"). Гроші видавалися в післяобідній чаc до сутінків.

За інформацію виборців, яким зателефонували від Чудновського, роздача 100 гривень в агітаційних наметах запланована й на неділю.

Раніше ВО "Свобода" заявляла про видачу 100 гривень від Чудновського в приміщеннях гуртожитків, ради ветеранів, підприємств Білої Церкви.

Чудновський – самовисуванець, нардеп від БЮТ. Позиціонує себе людиною лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Натомість, кандидата на офіційних заходах в місті особисто представляють "регіонали" голова Київської ОДА і Білоцерківський міський голова; за нього агітує актив міської Партії регіонів.

Чудновський є нареченим сестри глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна Юлії, яка балотується в депутати по округу в Феодосії від Партії регіонів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування