Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Ударі" скаржаться, що Ляпіна поливає брудом конкурента

Понеділок, 22 жовтня 2012, 19:32

Штаб кандидата від "Батьківщини" по 216-му округу Ксенії Ляпіної поширює листівку, яка дискредитує кандидата від "Удару" Олексія Давиденка.

Про це повідомляє офіційний сайт партії "Удар".

"В інформаційній листівці Ляпіної розміщено відкритий лист, автором якого нібито є Юлія Тимошенко. У посланні усіляко звеличується образ та діяльність Ляпіної, а також поливається брудом кандидат від "Удару", - зазначається в повідомленні.

Сам Давиденко сумнівається у справжності цього листа.

"По-перше, лист категорично суперечить офіційному листу Тимошенко про співпрацю усіх опозиційних сил. По-друге, лист датований 14-м жовтня - днем, коли партія "Удар" провела свій з’їзд про зняття кандидатів. Чи можливо, щоб Тимошенко написала звернення одночасно із проведенням з’їзду, не знаючи достеменно про результат зібрання?" - зауважив Давиденко.

Нарешті, він звернув увагу на те, що під опублікованим листом стоїть підпис лише Тимошенко, хоча у листах на підтримку інших кандидатів зазвичай два підписи - Тимошенко та Арсенія Яценюка.

Давиденко зазначає, що інформаційна кампанія проти нього посилилася одразу після пропозиції "Удару" зняти кандидатуру Ксенії Ляпіної на користь більш рейтингового кандидата від опозиції, як це було передбачено домовленостями між "Ударом" та "Батьківщиною".

Давиденко закликав опонентів не вдаватися до брудних технологій, а сконцентруватися на позитиві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...