Прокуратура запевняє, що "терористи" здорові

Середа, 24 жовтня 2012, 19:22

Стан здоров'я всіх обвинувачених у скоєнні терактів в Дніпропетровську в межах норми.

Про це повідомила на брифінгу в середу в Дніпропетровську прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, передає "Інтерфакс-Україна".

"З боку прокурора області є нагляд, немає порушень. І якщо ми говоримо про те, що гостро обговорюється питання про нібито якісь голодування та іншого з боку обвинувачених, то на свій захист всі мають право, бо порушення їх прав немає, прокурорський нагляд здійснюється", - зазначила вона.

"І головне, що добова інформація про стан здоров'я обвинувачених говорить про те, що... стан здоров'я всіх в межах норми - тиск і інші параметри", - сказала Марчук.

Вона так само помітила, що за дорученням Генпрокуратури облпрокуратура проводила нагляд і контроль як законності оперативно-слідчих дій, так і законності слідства в рамках справи про теракти.

"Сьогодні ми впевнені в тому, що жодного документа з порушенням норм процесуального права або матеріального права щодо потерпілих, свідків, обвинувачених, ця кримінальна справа не містить. Немає жодного порушення", - додала прокурор.

Марчук зазначила, що практично всі слідчі дії були проведені за участю експертів і фахівців, а також з залучення цілого ряду науково-дослідних інститутів, центрів і лабораторій.

Раніше повідомлялося, що слідство у справі про квітневі теракти в Дніпропетровську завершено, справу направлено до Вищого спеціалізованого суду.

27 квітня вдень у Дніпропетровську протягом години сталося чотири вибухи, постраждала 31 людина (в тому числі 10 підлітків), 26 з них були госпіталізовані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування