У суді по справі Королевської проти соціологів оголошено перерву

Четвер, 25 жовтня 2012, 16:43

Господарський суд Києва оголосив перерву у засіданні по справі Наталі Королевської проти соціологічних служб, які не гарантували їй прохід у ВР згідно з проведеними опитуваннями.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з засідання суду.

На початку розгляду справи, представники Королевської заявили, що вони хочуть, щоб їх розглядали не як політичну партію, а як суб'єкт господарювання, якому нанесено шкоду.

Крім того, представники соціологічних служб попросили надати їм докази того, що Королевська проходить в парламент.

У відповідь адвокати відмовились надавати якісь докази пославшись на те, що вони не мають ніякого відношення до цих рейтингів, і взагалі не мають нічого доводити, а лише вимагають спростування соціологічної інформації.

Натомість слід зазначити, що в позові Королевської до суду чітко визначено, що партія "Україна-вперед" проводила соціологічні дослідження і має інші результати.

У суді оголошено перерву після того як адвокати Королевської витребували у суду передати всі анкети, які соціологічні служби передали суду, віддати партії для ознайомлення.

В той же час, представники соціологічних служб Володимир Паніотто та Ірина Бекешкіна у коментарі "Українській правді" заявили, що в обов'язковому порядку подадуть зустрічний позов до суду щодо нанесеня шкоди діловій репутації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування