Парцхаладзе "підкуповує" тестом на цукор і театром

Четвер, 25 жовтня 2012, 18:51

Кандидат в народні депутати Лев Парцхаладзе підкуповує виборців медичними послугами і запрошеннями до театру.

Про це повідомляють дописувачі "Свідомо".

У повідомленні зазначається, що 13 жовтня у Центрі культури "Святошин" відбувся концерт дитячих колективів, організований Святошинською РДА у Києві.

У цей день приміщення центру культури було оформлено ззовні та всередині плакатами про безкоштовні медичні послуги від Парцхаладзе - "тест на цукор".

 

"Валентина Львівна Мандрик - помічник депутата Київради Лева Ревазовича Парцхаладзе, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Святошинської РДА, після роздачі батькам "пакетів від кандидата", провела агітацію, а по закінченню концерту оголосила про акцію обміну запрошень на квитки у театр "Браво", - вказують активісти.

 

"16 жовтня у присутності двох свідків я відвідав театр Браво і обміняв "запрошення" від Парцхаладзе на квиток вартістю 100 гривень", - повідомляє дописувач.

Фото "Свідомо" 

Як відомо, стаття 74. п.4. закону "Про вибори народних депутатів" забороняє використовувати установи і організації державної та комунальної форми власності для розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами.

П.4. кваліфікує обмін запрошень на квитки по 100 гривень, як підкуп виборця.

"… передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...