Центр Донецька "посинів" через "регіоналів"

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 11:39

На площі Леніна в центрі Донецька розбили наметове містечко у зв'язку із проведенням мітингу-концерту Партії регіонів "Від стабільності до благополуччя!".

Початок мітингу о 17 годины 26 жовтня, пише "ОстроВ".

У зв'язку із проведенням концерту на площі змонтована сцена, а по всьому периметру розставлені намети із символікою Партії регіонів.

Наметів із символікою інших політичних партій на головній площі міста немає, відзначає видання.   

 

У наметах "біло-блакитні" агітатори всім охочим роздають агітаційні матеріали із символікою партії: листівки, календарі, ручки, прапорці, партійну газету.

 

Роздають також пакети із символікою Партії регіонів, у які вкладені партійна газета, агітматеріали, вітальна листівка з нагоди 68 річниці Звільнення України від фашистських загарбників, підписана головою ПР, прем'єром Миколою Азаровим.   

 

У мітингу візьмуть участь губернатор області Андрій Шишацький, мер Донецька Олександр Лук'янченко, а також кандидати в народні депутати від Партії регіонів Тетяна Бахтеєва, Олександр Бобков і Микола Левченко. 

 

Розважати людей, які прийдуть на площу в холодну погоду будуть гурти А.Р.М.І.Я., ДіОфільми, Green Gray. 

Як відомо, такі ж концерти пройдуть у Києві й Одесі.

Крім того, під час заходу відбудеться телеміст між Києвом, Донецьком, Одесою, Сімферополем, Харковом, Кіровоградом, Ужгородом, Дніпропетровськом, Запоріжжям і Луганськом. 

У день виборів 28 жовтня, відразу після закінчення голосування, активісти Партії регіонів проведуть мітинг на площі Леніна в Донецьку. Захід покликаний "подякувати партійним активістам за їхню роботу, за голоси".

Фото "ОстроВа"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News