Азаров за добре слово про себе готовий поставити гарний коньяк

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 17:01

Прем'єр Микола Азаров стверджує, що раніше не чув про телеканал ТВі, а конфлікт, що склався навколо нього, зробив каналу хорошу рекламу.

Про це він сказав на зустрічі з міжнародними спостерігачами, повідомляють Українські новини.

"Частка каналу ТВі менша 1%, ну якій владі й навіщо цей канал потрібний, скажіть, будь ласка?" - сказав Азаров.

Він зазначив, що не думає, що податкові органи, які перевіряли діяльність каналу, робили це з політичних мотивів.

"Але виникла проблема, і коли я про цю проблему довідався, про ті господарські суперечки з якимись провайдерами, я попросив, і це в моїй практиці унікальний випадок, тому що я ні за кого ніколи не прошу, але я попросив провайдерів підключити цей канал", - розповів Азаров.

З його слів, він зробив такий крок, оскільки питання про телеканал ТВі завжди виникало на зустрічі із представниками міжнародної преси.

"Я вже напам'ять знаю, що є в нас такий телеканал ТВі, хоча до скандалу, якщо чесно, я поняття не мав, що такий канал існує. Так що йому створили дуже хорошу рекламу, і тільки незрозуміло, чому всього-на-всього 1% його дивляться. Ми зацікавлені, щоб канал працював спокійно й нормально", - підкреслив Азаров.

Він зазначив, що на інших каналах, у тому числі й провідних, набагато більше критики звучить на адресу влади, зокрема, серед каналів, що найбільше критикують владу, він назвав 1+1, СТБ і Новий канал.

"Про СТБ і Новий взагалі говорити не можна, тому що це суто опозиційні канали, Вони стопроцентно опозиційні канали. Хтось чув про Партію регіонів на цих каналах щось хороше?", - поцікавився прем’єр.

"Я взагалі готовий побитись об заклад, що якщо на одному з названих мною каналів про прем'єр-міністра Азарова скажуть сьогодні ввечері хоч одне хороше слово, я готовий поставити пляшку коньяку, гарного", - сказав Азаров.

Разом з тим, прем'єр додав, що побоюється, що про його слова стане відомо, і він може програти цю суперечку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування