Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одеській області нардеп побив голову окружкому

П'ятниця, 26 жовтня 2012, 17:09

26 жовтня в 8.30 у приміщенні окружної виборчої комісії №141 у райцентрі Татарбунари народний депутат Олександр Дубовой наніс фізичні травми голові окружкому Юрію Авербаху.

Після цього Авербах звернувся за медичною допомогою в райлыкарню, повідомляє УНІАН з посиланням на Управління з взаємодії з правоохоронними органами Одеської облдержадміністрації.

В управлінні відзначили, що під час бесіди "народний депутат буквально взяв за горло голову окружкому".

З урахуванням того, що подібний інцидент за участю депутата Дубового також мав місце 25 жовтня на території цього округу, й від насильства з боку членів команди депутата постраждав іноземний громадянин, у райцентр Татарбунари викликали міліцейське підкріплення, додали в ОДА.

У свою чергу, у Татарбунарському РУВС повідомили, що до них "дійсно звернувся новопризначений голова окружкому №141 Авербах за направленням для обстеження в бюро судово-медичної експертизи через "травми шиї й грудної клітини".

Голова Одеської облорганізації Комітету виборців України Анатолій Бойко заявив, що "інцидент в окружкомі може бути пов'язаний з рішенням ЦВК повністю обновити за 6 днів до виборів керівництво 141-й окружної комісії".

"Згідно з постановою ЦВК № 1754, головою комісії замість Олени Глищинської став Авербах (суб'єкт подачі фракція "Народної партії" у ВР), заступником призначений Михайло Донін (суб'єкт подачі "Русь Єдина"), новий секретар окружкому – Олександра Руденко (суб'єкт подачі партія "Молодь до влади").

Як відомо, народний депутат Олександр Федорович Дубовой є братом кандидата в народні депутати по округу № 141 Олександра Івановича Дубового.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування