Королевська найчастіше бігала на ефіри

Субота, 27 жовтня 2012, 00:06

За час передвиборчої кампанії серед усіх українських політиків на політичне ток-шоу "Шустер Live" найчастіше запрошували Наталію Королевську.

Про це йдеться у публікації "Української правди".

Враховуючи ефір від 26 жовтня, всього Королевська брала участь у 6 ефірах з 8.

На другому місці за кількістю ефірів "Шустер Live" - кандидат-мажоритарник Вадим Карасьов - 4 програми з 8. Друге місце з ним розділив Олег Ляшко - також 4 ефіри з 8.

Третє місце розділили - появами по три рази в програмі - депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, а також, враховуючи ефір від 26 жовтня, її однопартієць Нестор Шуфрич.

Крім того, на програмі "Велика політика" з Євгеном Кисельовим, що виходить на телеканалі "Інтер", за всю виборчу кампанію, з урахуванням ефіру від 26 жовтня, лідерами з присутності були представники Партії регіонів – 7 ефірів з 9.

Друге місце за присутністю розділили партія "УДАР" Віталія Кличка та об'єднана опозиція. Представники цих сил були в основному ефірі "Великої політики" по 4 рази.

На третьому місці - ВО "Свобода" з двома ефірами.

Представники обох політичних ток-шоу в інтервю "Українській правді" повідомили, що запрошували усіх лідерів політичних сил, однак не всі погоджувалися брати участь у програмах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News