Регіонали вже оголосили вибори найпрозорішими за всю історію

Неділя, 28 жовтня 2012, 17:15

Вибори 2012 року - найбільш прозоре політичне змагання за всю історію України.

Про це заявила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в кулуарах офіційного прес-центру партії в неділю, повідомляє прес-служба ПР.

"Виборча кампанія-2012 в Україні добігає кінця. Незважаючи на пророцтва експертів, які співчувають опозиції, і передчасну і невиправдану критику самої опозиції, яка програє, ці парламентські перегони - найпрозоріші з точки зору організації і проведення, а також найбільш конкурентні за всю історію України", - зазначила депутат.

За її словами, "доказами цього служать і прийнятий парламентською більшістю спільно з опозицією закон про вибори, і якість списків виборців, що помітно зросла, і маса ток-шоу в прямому ефірі як телеканалів, так і радіостанцій, і оснащення виборчих дільниць відеокамерами для спостереження за ходом голосування, і рішення ЦВК, які поставили заслін так званому політичному туризму, і безліч спостерігачів, які зареєстровані і прибули в Україну".

Бондаренко також сказала, що Партії регіонів як партії влади було складніше за всіх, "оскільки в будь-якій країні і у всі часи до влади - особливі, підвищені вимоги".

"І перемагати, несучи відповідальність за все і всіх, - неймовірно важко. Партія регіонів зі своїми завданнями справилася гідно", - вважає депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування