"Батьківщина" не виключає єдиного кандидата в президенти від опозиції

Неділя, 28 жовтня 2012, 19:40

Арсеній Яценюк вважає, що попередні результати парламентських виборів можуть стати підґрунтям для висунення єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах.

Так, на запитання стосовно єдиного кандидата на президентських виборах він відповів:

"Результат виборів означає, що ми здатні домовлятися, об’єднуватися і разом доходити до результату, на який мало хто сподівався. Це чудовий приклад для демократичних сил, як треба домовлятися і отримувати результат".

У свою чергу, інший лідер об’єднаної опозиції Олександр Турчинов сказав: "Питання щодо президентської кампанії несвоєчасне".

"Але актуальне інше питання – дострокових президентських виборів", - заявив Турчинов.

Яценюк також нагадав, що пропонує лідеру партії УДАР Віталію Кличку приєднатися до коаліційної угоди, яку вже підписали об’єднана опозиція "Батьківщина" і ВО "Свобода".

"Наша рука Віталію не просто зависла, ми її протягуємо до нього, щоб сформувати коаліцію у новому парламенті", - сказав він.

Згідно з результатами екзит-полів, у результаті парламентських виборів до Верховної Ради VII скликання проходять 5 партій: Партія регіонів, об’єднана опозиція "Батьківщина", партія УДАР, Компартія та ВО "Свобода".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування