У Донецьку "спортсмени" влаштували бійку і взяли в кільце комісію

Понеділок, 29 жовтня 2012, 01:30

У Донецьку одну з виборчих дільниць в окрузі №42 близько 23.30 захопили невідомі, і паралізували роботу дільничної виборчої комісії.

Про це повідомили у прес-службі штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" в Донецькій області, передає УНІАН.

"Близько 40 невідомих осіб спортивної статури узяли в кільце комісію, спостерігачів від опозиції. Причина - голова комісії зафіксував на мобільний телефон порушення: вкидання бюлетенів", - зазначається у повідомленні.

За словами прес-секретаря облорганізації об'єднаної опозиції Віталія Овчаренка, який знімав на відеокамеру інцидент, відбулася сутичка, під час якої один із невідомих ударив його в бік і спробував відібрати камеру.

Як наголосив депутат від "БЮТ-Батьківщини" Михайло Волинець, який перебуває на місці подій, міліція "не діє і потурає тут беззаконню".

Спостерігач від "Удару" і представник окружної виборчої комісії, які прибули для з'ясування обставин, також були заблоковані у приміщенні.

Частина членів ОВК і спостерігачів, які у той час перебували поза приміщенням, не можуть потрапити усередину.

"Голова комісії повідомила міліцію, проте міліціонери, прибувши на місце події, фактично продовжили блокаду дільниці. Міліція оточила будівлю. На вході до дільниці особисто стоїть місцевий начальник міліції, нікого не впускає і не випускає, мотивуючи це тим, що йде підрахунок голосів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією тих, хто перебуває на місці подій, "за закритими дверима дільниці лунають крики по допомогу - голові комісії стало зле з серцем, викликали "швидку", вона приїхала, але лікарів також не допускають на дільницю, міліція ніяк не реагує".

За інформацією прес-служби "Удару", усередині ділянки бюлетені просто складають в одну стопку, спостерігачі нічого не можуть зробити.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News