Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров попросив у посла США, щоб спостерігачі давали конкретику

Вівторок, 30 жовтня 2012, 18:07

Місії спостерігачів мають надати конкретні приклади порушень під час виборів до Верховної Ради.

Про це заявив прем’єр, перший номер списку Партії регіонів Микола Азаров у вівторок під час зустрічі із послом США в Україні Джоном Теффтом.

"Дані, оприлюднені на сайті ЦВК, в цілому співпадають із даними екзит-полів та тими даними, які були представлені соціологами. Це класичний приклад проведення вільних, демократичних виборів. Про які фальсифікації можна говорити, якщо практично повністю співпали офіційні дані з даними екзит-полів?", - відзначив він.

Політик підкреслив, що уважно вивчає звіти й повідомлення та оцінки спостерігачів, які оприлюднюються.

"Для нас надзвичайно важливі об’єктивні оцінки, і ми робимо з них висновки для того, аби поліпшити в майбутньому практику проведення демократичних виборів. І ми вдячні спостерігачам за їхні оцінки та зауваження", - запевнив прем'єр.

"Водночас коли нам пред’являють претензії, я б хотів, щоб такі претензії були предметними. У деяких звітах я не побачив жодного конкретного прикладу порушень. І я був би вдячний місіям, щоб вони надали нам такі конкретні приклади - щоб ми могли в них об’єктивно розібратися", - наголосив Азаров.

Він також висловив переконання, що саме завдяки чесним виборам Партії регіонів вдалося на них перемогти.

"Безпрецедентні зусилля української влади щодо забезпечення прозорості й демократичності парламентських виборів повністю справдилися", - вважає прем'єр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування