У окрузі Засухи зловили адвоката у "архіві" протоколів

Вівторок, 30 жовтня 2012, 21:50

В окружній виборчій комісії №94, де триває боротьба між Тетяною Засухою та представником "Батьківщини" Віктором Романюком, без оголошення перерви було припинено засідання.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Як виявили журналісти та представники Романюка, у кімнаті, де зберігаються бюлетені секретар комісії та адвокат готували скарги до суду. Адвокат відмовився повідомляти, кого саме він представляє, зазначивши, що це спострігачі.

Зчинилася невеличка суперечка, було викликано міліцію для встановлення його особи. Після чого один з членів комісії забрав заяви та пішов з кімнати з бюлетенями на засідання ОВК.

Адвокат відмовився повідомляти, що саме він робить на території ОВК.

Водночас, представники ОВК раніше у вівторок бачили його біля суду до якого надійшли скарги від спостерігачів Партії регіонів з вимогами визнати факт "неправомірного не допуску спостерігача".

Як відомо, раніше глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк повідомив, що представники Засухи подали до суду 17 скарг.

Цей адвокат був в автобусі з людьми, який пригнали під будівлю суду. На думку представників Романюка, цю люди мали надавати свідчення у тих 17 позовах.

Крім того, як зазначив член ОВК від "Нашої України" до комісії відмовляються їхати деякі голови ДВК і вести протоколи. Зокрема, глава дільничної комісії, що розташована в РЦКТ "Обухів" відмовився привезти протоколи до комісії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...