Геращенко: Кличко в партії не один, а УДАР підставив опозиції плече

Середа, 31 жовтня 2012, 12:06

Всі кандидати від УДАРу по Києву отримали вказівки зі штабу співпрацювати з колегами по опозиції.

Про це Українській правді повідомила №6 в виборчому списку партії Ірина Геращенко.

"УДАР поряд зі своїми колегами. Віталій Кличко – він є на цих округах, які є проблемними", - заявила вона.

"Кличко вчора півдня провів в Броварах (округ №97, де балотується масажист Азарова), позавчора він був на окрузі в (кандидата від УДАРу Віктора) Чумака", - повідомила вона.

Щодо округів, де триває боротьба між опозиційними Сергієм Терьохіним, Юрієм Левченком, Ксенією Ляпіною і регіоналами Ігорем Лисовим, Олександром Супруненком і Віктором Пилипишиним, там інтереси опозиціонерів представляють інші члени УДАРу.

"Там були представники нашої політичної сили. УДАР це не один Кличко, УДАР це команда, там є люди. І ці люди, навіть якщо не пройшли до парламенту, вони підтримують своїх колег по опозиції. Всі наші кандидати по Києву отримали доручення працювати разом з колегами по опозиційному табору", - повідомила вона

"Віталій Кличко - це ж не швидка допомога, він лідер політичної сили, але політична сила має підставити плече, що ми і зробили", - заявила Геращенко.

За її словами, на окрузі Терьохіна-Лисова допомогу опозиціонеру надавав кандидат від УДАРу Микола Бабенко, на окрузі Ляпіної-Супруненка був "ударівець" Олексій Давиденко, який так само стежив за підрахунком голосів.

Геращенко підкреслила, що те саме відбувається в інших регіонах України, де йде зараз боротьба за голоси.

Вона додала, що УДАР виступає за перегляд нинішнього закону про вибори.

"Нинішній закон про вибори спотворює електоральні симпатії громадян. Зі всіма фальсифікаціями партія влади набрала лише 30% голосів, а за мажоритарними майже 70% перемог на окрузі. Це абсолютне спотворення виборів, яке було закладено на старті", - заявила вона.

Геращенко зазначила, що УДАР пропонує "Батьківщині" одним з перших спільних законопроектів внести в нову Верховну Раду повернення до пропорційної системи виборів за відкритими списками.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування