ДАІ: під Одесою не було аварії з 40 машинами

Середа, 31 жовтня 2012, 13:20

У Державтоінспекції Одеської області спростовують інформацію про те, що на окружній дорозі 30 жовтня зіштовхнулися 40 машин.

Про це заявили в прес-службі управління Державтоінспекції в Одеській області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За даними ДАІ, 30 жовтня близько 19.00 на автодорозі "Об'їзд м. Одеса" сталося дві аварії, у яких постраждали 6 автомобілів.

У ДАІ відзначили, що в напрямку села Усатово з боку селища Котовського рухався вантажний автомобіль "Вольво" з напівпричепом, який не врахував дорожніх обставин (мокра дорога), не витримав безпечну дистанцію й зіштовхнувся з вантажівкою "ДАФ", що рухалася попереду.

"ДАФ" у свою чергу зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-2104", який після цього зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-21063".

Після цього вантажні автомобілі "Вольво" і "ДАФ" в'їхали у відбійник. У результаті події автомобілі отримали механічні пошкодження, постраждалих немає.

У це ж час на цій же ділянці "Вольво" з напівпричепом не впорався з керуванням і зіштовхнувся з автомобілем "ГАЗ-33021", що рухається в напрямку Усатово. У результаті дорожньо-транспортної пригоди 38-річний водій автомобіля "ГАЗ" отримав тілесні ушкодження середньої важкості й був доставлений у лікарню.

Як відомо, раніше одеські ЗМІ повідомляли, що в масштабному ДТП на окружній дорозі в Одесі серйозно постраждали 7 машин, і ще близько 30 отримали незначні пошкодження й роз'їхалися до приїзду ДАІ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування