Суди вирішили допомогти Засусі боротися з опозиціонером Романюком

Середа, 31 жовтня 2012, 14:43

На 94 окрузі, де "регіоналка" Тетяна Засуха бореться з опозиціонером Віктором Романюком, суди приймають рішення на її користь.

Про це "Українській правді" повідомив сам Романюк.

Спостерігачі від Партії регіонів подали 17 позовів до Обухівського суду і 11 до Васильківського зі скаргами про те, що дільничні комісії не пускали їх на засідання.

В разі позитивного рішення суду, в ОВК з'являється можливість визнати голосування на тих дільницях недійсним. Позови подавали щодо тих дільниць, де перемагає Романюк.

Романюк проти Засухи. Фото з сайту Романюка

"Суд Васильківського району задовольнив 11 позовів. Обухівський районний суд зараз ще слухає справи. По тих, що він слухав вранці - він відмовляв", - сказав Романюк.

Було розглянуто 5 позовів.

Як повідомляють співрозмовники "Української правди", вранці в Обухівському суді були присутні камери кількох телеканалів.

"Це театр абсурду. Я був особисто на тих справах, по-перше не залучають третіх сторін, не слухають свідків. Всі документи, що подаються до суду, всі сфабриковані. Просто на колінах вони пишуться і все. Жодного документа реального немає", - зазначив Романюк.

"Подаються акти, що нібито цих "спостерігачів" не пустили на дільницю. При цьому ця ж людина підписана в оригіналі протоколу ДВК, де вони підписуються, що були присутні на засіданні", - додав Романюк

"До суду як свідки приходять голова, члени дільничної комісії, приходять спостерігачі і кажуть, що жодних відмов спостерігачам не було. А приходить одна людина, яка каже: "Так. Це було". І суд одразу ж задовольняє позов. Це нібито спостерігач, який нібито прийшов до дільниці і нібито хотів зайти", - обурився Романюк.

"Ми будемо подавати апеляційні скарги на це рішення. Вони будуть намагатися отримати рішення Апеляційного суду і визнавати недійсним голосування по цих дільничних виборчих комісіях", - додав він.

Він також підтвердив інформацію про те, що подавалися клопотання про призупинення підрахунку голосів, однак суд їх не задовольнив.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування