У Білій Церкві побили кандидата від Кличка. Міліція порушила справу

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 11:20

У Білій церкві в середу ввечері на кандидата від "УДАРу" Романа Григоришина вчинено напад.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

"У четвер, о 21:30 Роман Григоришин вийшов з будинку, де винаймає квартиру, і пішов у магазин продуктів. Коли Григоришин повертався назад, двоє молодиків кремезної статури, які очікували його біля будинку, напали на нього", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Довірену особу кандидата Олену Пономаренко, яка була з ним, схопили і погрожували, вимагаючи, щоб Григоришин зняв свою кандидатуру на окрузі", - додали у прес-службі.

Самого кандидата "ударили в обличчя, повалили на землю і почали бити ногами".

Згідно з повідомленням, Григоришин втратив свідомість. Нападники, за словами Пономаренко,  втекли. Зараз Григоришин перебуває в лікарні, а Олена Пономаренко дає свідчення правоохоронцям, які прибули на місце події.

"В партії "УДАР" заявляють, що проти її кандидатів почався справжній терор. Якщо раніше лунали погрози і чинився  психологічний та адміністративний тиск, то тепер  не гребують застосуванням фізичної сили", - наголосили в УДАРі. 

Як зазначає прес-служба головного управління МВС у Київській області за фактом побиття кандидата порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка..

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що між 21-річним кандидатом та двома невідомими на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин сталась сварка, яка переросла у бійку.

В результаті цього кандидатові були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді забиття м`яких тканин голови, забійної гематоми навколоочної ділянки зліва, розтягнення зв`язок лівого гомілкового суглобу.

За висновками лікарів, потерпілий госпіталізації не потребував. Під час опитування довіреної особи та самого кандидата, які на момент інциденту знаходилися разом, їхні свідчення щодо обставин події не співпадали.  

 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування