Вбивця з "Каравану" працював в охороні Бакая – мати

Субота, 6 жовтня 2012, 13:57

Ярослав Мазурок, який підозрюється у вбивстві трьох охоронців у київському ТРЦ "Караван", раніше працював в охороні екс-голови "Нафтогазу" Ігоря Бакая.

Про це журналістам ТСН розповіла мати підозрюваного.

Матір Мазурка також розповіла, що хотіла покінчити життя самогубством, коли дізналася про те, що її син вчинив у київському ТРЦ.

"Я хотіла повіситися кілька разів, аби не переживати такий сором. Краще б мені привезли його у труні", - розповідає пані Галина.

Жінка майже не сумнівається в тому, що Ярослав винен, але, як матір, відмовляється до кінця в це вірити.

За її словами, родина в них була благополучна, ніхто не пиячив і всі жили в достатку. "Я не бідна, їжджу на заробітки в Польшу, продаю все, що можна, зараз от сезон грибів... Раніше працювала в ковбасному цеху", - сказала вона.

Коли жінка дізналася новину про свого сина, - вона знаходилася в лісі і збирала гриби. Від почутої інформації, жінка в шоковому стані заблукала і тинялася в лісі. Після повернення додому, її забрали у міліцію для дачі свідчень, де протримали 3 дні.

У відділку вона і почала думати про те, аби покінчити життя самогубством. Ще день після цього вона пролежала у лікарні.

За словами матері, під час обшуку з їх будинку забрали усі фотографії сина, а також вилучили деякі особисті речі, в тому числі боксерські рукавиці.

Жінка також розповіла, що її син приїздив 18 вересня до неї на день народження і пробув там два дні. Коли вона пропонували йому 100 євро, той відмовився, сказавши, що грошей не потребує. Але де він працює, Мазурок так матері і не розповів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News