Скандальний "регіонал" агітував танцювальним шоу

Вівторок, 9 жовтня 2012, 20:29

Кандидат у депутати від Партії регіонів по виборчому округу 95, ректор Державної податкової академії Петро Мельник влаштував танцювальне шоу в Ірпіні.

Про це повідомляють активісти громадської мережі "Опора".

6 жовтня за підтримки Мельника в рамках регіонального етапу обласного танцювального марафону "Майбутнє України будуємо разом" відбулося танцювальне шоу "Ірпінський Майданс".

 

В журі цього шоу не були знамениті артисти, "судив" і нагороджував переможців сам Мельник.

 

Розпочалось свято з параду танцювальних колективів Ірпінського та Києво-Святошинського району - 500 учасників та студентів в формі академії. Під час святкової ходи діти-учасники урочисто несли прапори Партії регіонів.

Фото "Опори" 

Під час виступу на зустрічі з колективом Боярського автотранспортного підприємства "Автолюкс" Мельник заявив, що саме за його сприяння та підтримки лише в Боярці "встановлено 100 лавочок та урн, облаштовано 8 дитячих майданчиків".

Крім того, він уточнив, що "Центральну райлікарню забезпечено медичним обладнанням, ремонтується відділення приймального покою Боярської райлікарні, закуповується спецтранспорт для потреб житлово-комунального господарства, до 6 дитячих садочків завезено пісок".

"Опора" зазначає, що на ці всі "добрі справи" виділялися кошти з державного бюджету.

Як відомо, раніше Мельник ініціював ціле переселення народів у межах Київської області, щоб забезпечити собі прохідне місце в Раді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування