Суд вирішує, чи законний перерахунок голосів на окрузі Терьохіна

Четвер, 1 листопада 2012, 11:07

Вищий адміністративний суд розглядає апеляцію представників Об’єднаної опозиції та кандидата у депутати Сергія Терьохіна на рішення про перерахунок голосів на окрузі №21.

Про це повідомляє 1 листопада прес-служба "Батьківщини" з посиланням на Київський виборчий штаб партії.

"Київський окружний адміністративний суд вчора, близько 22:00, виніс рішення за позовом представника кандидата у народні депутати по Голосіївському виборчому округу №211 Ігоря Лисова до ОВК цього округу щодо перерахунку результатів голосування на 28-х виборчих дільницях", - сказано в повідомленні.

"Рішення, яким Лисов домігся перерахунку голосів, незаконне. Ми за прозорий підрахунок голосів, але вбачаємо в проведенні повторного перерахунку схеми маніпулювання та фальсифікацій", - заявляють у об'єднаній опозиції.

"Ми будемо відстоювати чесність цих виборів, адже за протоколами з мокрими печатками у Терьохіна перевага у 3800 голосів", - наголосили у "Батьківщині".

Станом на 11:20 Вищий адміністративний суд розглядає апеляційну скаргу опозиціонерів на рішення Київського окружного адмінсуду щодо повторного перерахунку голосів на 28 дільницях 21-го виборчого округу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News