Екс-глава правління компанії Авакова викинувся з вікна

Четвер, 1 листопада 2012, 12:25

Колишній в.о. голови правління компанії "Інвестор" Олександр Мотилевський наклав на себе руки.

Про це повідомив екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков.

"Вчора наклав на себе руки Олександр Мотилевський, який ще недавно очолював правління АТ "Інвестор". Людина не витримала тиску обставин. І хоча після року пресингу – з травня вже не працював в компанії – в спокої його не залишили", - написав він на своєму Facebook.

Українській правді Аваков уточнив, що він викинувся з вікна.

"Викинувся з вікна 8 поверху, поки сім'ї не було. Кажуть, залишив записки – ображений на всіх, що залишили його спілкуватися з негідниками в труднощах. Залякали. Просто це не та людина, щоб терпіти залякування", - повідомив він.

Аваков вважає, що це пов’язано з тиском влади.

"Допити в УБОП, погрози і тиск вивели людину з себе. Негідники", - написав він.

"Несподівано для всіх нас – вся ця колотнеча політична, руйнування бізнесу – точно не варті життя", - зазначив Аваков.

Тим часом, харківська міліція зазначає, що тіло 45-річного чоловіка було знайдено в середу о 13-00 поблизу будинку по вулиці Академіка Павлова в Московському районі Харкова. 

"Наразі встановлено, що чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з балкону своєї квартири, розташованої на 9-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Наразі тіло загиблого направлено до моргу для встановлення причин смерті. Про факт загибелі чоловіка повідомлено його родичам", - йдеться в повідомленні.

Міліція зазначає, що проводяться необхідні оперативно-слідчі дії для встановлення обставин події. Вирішується питання про прийняття рішення згідно чинного законодавства України.

Як відомо, в серпні було проведено обшук у будинку на вулиці Сумській, 88 у Харкові, у якому перебувають офіс банку "Базис", компанії "Інвестор" та інтернет-огляду "Главное".

Після чого НБУ прийняло рішення про ліквідацію банку "Базис", а щодо керівництва банку порушено кримінальну справу. Пізніше сервери "Главного" були вилучені.

"Главное", "Базис" та "Інвестор" належать Авакову, який виїхав до Італії після того, як проти нього в Україні почалося переслідування.

 

 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News