ЦВК таки встановила результати в 11, 14 і 184 округах

Неділя, 11 листопада 2012, 13:11

ЦВК встановила результати голосування по 11 і 14 одномандатному округу.

Переможцем у 11 окрузі визнано Олександра Домбровського, в 14 – Віктора Жеребнюка.

Таке рішення було прийнято після перерви, оголошеної після прохання заступника голови комісії Жанни Усенко-Чорної, яка пропонувала виключити з порядку денного встановлення результатів виборів у цих округах.

При цьому 6 членів ЦВК підписали протоколи по 11 і 14 округах із окремою думкою.

Як відомо, раніше опозиція заявила про фальсифікації в цих двох округах і наполягала на тому, об не встановлювати в них результати виборів.

Зокрема, в окрузі 11 були знищені частина бюлетенів на підтримку кандидата Наталії Солейко. Так само були знищені протоколи кандидата від Батьківщини в 14 окрузі.

Водночас представники Партії регіонів та комуністів в ЦВК не побачили підстав для того, щоб не встановлювати результати виборів у цих округах.

***

Пізніше ЦВК також встановила результати виборів по проблемному 184 округу, де переміг регіонал Микола Дмитрук.

При цьому член ЦВК Жанна Усенко-Чорна заявила, що не розуміє, на яких підставах ЦВК встановлює результати виборів у цьому окрузі.

"Фантазія фальсифікаторів не обмежується "Беркутом" і сльозогінним газом. По ряду дільниць цього округу є різні протоколи, не досліджена різниця голосів по цих дільницях, а вона є істотною. Я не один рік працюю в ЦВК, але так і не зрозуміла, чому ви взяли дані з одних протоколів, а не взяли з інших", - звернулася вона до куратора області Олександра Чупахіна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News