"Батьківщина": члени ЦВК стали співучасниками злочину

Неділя, 11 листопада 2012, 14:21

Члени ЦВК стали співучасниками кримінального злочину, яким легітимізовано крадіжку голосів виборців на 11 і 14 мажоритарних округах.

Про це йдеться в заяві Об'єднаної опозиції, розміщеній на сайті "Батьківщини" в неділю.

Як відомо, в неділю ЦВК визнала переможцем по округу №11 Олександра Домбровського, а по №14 – Віктора Жеребнюка.

"Тим самим ЦВК, вірніше ті члени комісії, які голосували за це ганебне антизаконне рішення, стали співучасниками кримінального злочину, яким легітимізовано крадіжку голосів виборців на цих округах", - заявляють у "Батьківщині".

Там наголошують, що первинний підрахунок голосів та протоколи з мокрими печатками засвідчили переконливу перемогу кандидатів від Об’єднаної опозиції Наталії Солейко по 11 округу, а Івана Мельничука по 14 округу.

"Ми ніколи не визнаємо таке рішення ЦВК та вважаємо цих осіб не народними обранцями, а кримінальними злочинцями. Ми зробимо все можливе, аби ці громадяни не склали присягу народного депутата, та переконані, що сформована у такий спосіб Верховна Рада не буде легітимною", - йдеться в заяві.

"Залишаємо за собою право на всі засоби протесту та дії, які будуть спрямовані на захист прав наших кандидатів Наталії Солейко та Івана Мельничука, на відновлення демократії та справедливості в країні", - додають у "Батьківщині".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування