Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналам" не сподобалися члени ЦВК з особливою думкою

Неділя, 11 листопада 2012, 14:44

"Особливі думки" деяких членів ЦВК щодо результатів виборів пояснюються політичною заангажованістю і явним політичним замовленням.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Леонід Кожара, повідомляє прес-служба партії.

"Не є секретом, як формувався нинішній склад ЦВК, тому стає зрозумілим, що позиція людей, делегованих опозиціонерами, продиктована інтересами цих політичних сил", - сказав він.

За словами депутата, "зазнавши поразки і не маючи можливості сформувати парламентську більшість, БЮТівці та їх ситуативні союзники взялися метою дискредитувати вибори, проявляючи повну зневагу до волевиявленню громадян".

"Обов'язок членів ЦВК - виконувати закон. А якщо хтось відчуває в собі талант до політичної кар'єри, то спочатку треба вийти зі складу комісії, а потім виступати з політичними заявами", - вважає він.

На думку Кожари, члени ЦВК повинні залишатися поза політикою.

"Будь-які непродумані легковажні політичні заяви підривають імідж України у світі, і це потрібно розуміти тим, хто вдається до брудних політичних інсинуацій", - сказав депутат.

У той же час, інший нардеп від Партії регіонів Володимир Олійник зазначив, що "деякі з ЦВК, виступаючі з сумнівними гучними політичними заявами, роблять це на догоду опозиції".

"Хор" окремих думок "членів ЦВК виглядає як зрежисована піар-кампанія. Ті, хто хочуть займатися політикою, повинні вийти зі складу комісії", - сказав він.

Як повідомлялося, в суботу п'ять членів ЦВК підписали протокол про результати виборів у багатомандатному окрузі з особливою думкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування