Тягнибок: підвищення цін на хліб – це помста киянам за голосування

Вівторок, 13 листопада 2012, 07:45

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок пов'язує підвищення цін на хліб у Києві з поразкою представників Парії регіонів на виборах Верховної Ради в столиці.

Так він прокоментував підвищення цін на хліб, яке відбулося у понеділок, повідомляють Українські новини.

"Надійшла інформація про те, що підвищено ціни на хліб у столиці. Це помста Партії регіонів, влади, за вибір киян, які повністю підтримали опозиційні сили. Це злочин, і за такі дії ця влада буде покарана", - сказав він.

Тягнибок зазначив, що представники влади неодноразово висловлювали свій подив і невдоволення низькими результатами ПР на парламентських виборах у Києві.

Політик подякував киянам за підтримку опозиційних сил і підкреслив, що опозиціонери зроблять усе можливе для того, щоб не допустити подібної негативної реакції влади на волевиявлення киян.

Як повідомляло агентство, Київська міська державна адміністрація вважає економічно необґрунтованим підвищення цін на хліб "Український столичний подовий" і батон нарізний "Київський".

"Київхліб" підвищив ціни на хліб "Український столичний подовий" і батон нарізний "Київський" на 0,68 і 0,34 гривні.

Раніше прем'єр-міністр, лідер ПР Микола Азаров висловив здивування результатами голосування в мажоритарних округах у Києві.

За даними на сайті ЦВК на 2 листопада, кандидати від ПР програли вибори в депутати Ради у всіх мажоритарних округах Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News