Суд пізно зобов’язав ЦВК не оголошувати результати ще у двох округах

Вівторок, 13 листопада 2012, 17:11

Вищий адмінсуд заборонив Центрвиборчкому оприлюднювати результати виборів у 11-му та 14 округах.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба партії "Фронт змін".

Вищий адмінсуд відкрив провадження у справах "Об’єднана опозиція проти ЦВК" щодо рішень ЦВК про визнання переможцями в округах №№11 та 14 провладних кандидатів.

Суд відкрив провадження у справах за позовами кандидатів від об’єднаної опозиції Наталії Солейко (округ №11) та Івана Мельничука (округ №14) проти ЦВК щодо рішення Центрвиборчкому про визнання провладних кандидатів переможцями.

ВАСУ заборонив ЦВК офіційно оприлюднювати результати виборів в округах №№ 11 та 14 до вирішення справи в суді та заборонив редакціям газет "Голос України" та "Урядовий кур’єр" публікувати повідомлення ЦВК про результати голосування в цих округах.

Суд також витребував у Центрвиборчкому всю виборчу документацію щодо цих округів, зокрема, всі протоколи засідань та рішення окружних та дільничних комісій.

Як відомо, у вівторок у газеті Верховної Ради "Голос України" були оприлюднені результати виборів народних депутатів України.

Відповідно до публікації ЦВК визнала обраними 220 депутатів по мажоритарних округах. Не були опубліковані результати лише п'яти одномандатних округів - № 94, 132, 194, 197, 223.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...