ДНК ПІДТВЕРДИЛА, ЩО ВБИТИЙ - МАЗУРОК

Четвер, 15 листопада 2012, 18:51

Експертиза ДНК підтвердила, що у лісі біля метро "Сирецька" було знайдено тіло Ярослава Мазурка, що обвинувачується у потрійному вбивстві.

Про це у четвер повідомляє офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ.

"В МВС є результати експертизи ДНК у кримінальній справі про вбивство охоронців в ТЦ "Караван". На дослідження були передані зразки матеріалу, вилученого у Мазурка вдома, на місці скоєння вбивства у торговому центрі, а також зразки, вилучені у нього самого. Результати експертизи свідчать, що саме ця особа скоїла цей злочин", - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначили в міліції, "на взутті, яке було вилучене у нього за місцем проживання, знайдена кров, що належала одному із охоронців".

"На предметах, які були вилучені по місцю проживання його родичів, теж знайдене ДНК, яке відповідає крові, що належить Мазурку", - додали в МВС.

"Тому на сьогодні міліцією доведено, що саме Мазурок знаходився у торговому центрі "Караван" і скоїв цей злочин", - підсумували в міліції.

Як відомо, 26 вересня в столичному ТРЦ "Караван" невідомий (пізніше з'ясувалося, Ярослав Мазурок) розстріляв трьох приватних охоронців і одного важко поранив.

Тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада в Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення

Правоохоронці наразі перевіряють причетність цієї особи до скоєння цілого ряду нерозкритих злочинів із застосуванням вогнепальної зброї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News