Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Асоціація з ЄС допоможе звільнитися Тимошенко й Луценку за рік?

П'ятниця, 16 листопада 2012, 17:24

Депутат Європейського парламенту від Польщі Павло Залевський припускає підписання угоди про асоціацію між Україною і Європейським Союзом до грудня 2013 року.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляють "Українські новини".

"Я вірю, що підписання угоди про асоціацію цілком реалістичне до саміту (Східного партнерства, запланованого в листопаді 2013 року)", - вважає Залевський.

Він зазначив, що підписання цього документа вплине на появу в Україні верховенства закону й права замість наявного на даний момент верховенства корупції.

У зв'язку з цим Залевський прогнозує, що після підписання угоди будуть звільнені екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

При цьому він зазначив, що ув’язнення лідерів опозиції суперечить європейським стандартам, однак основним аргументом у якнайшвидшому підписанні документа є те, що угода про асоціацію стосується всіх українців і має важливе значення для майбутнього України.

Залевський повідомив, що наприкінці 2012-го – початку 2013 року текст угоди про асоціацію буде перекладений всіма мовами країн ЄС і після цього вона буде готова до підписання.

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ України сподівається, що після виборів Верховної Ради будуть розблоковані переговори щодо угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...