Бюджет до Ради не внесли, депутати планують фотографуватися

Понеділок, 19 листопада 2012, 10:59

Останнє засідання Верховної Ради нинішнього скликання орієнтовно відбудеться 4 грудня.

Про це розповів на погоджувальній раді в понеділок спікер Володимир Литвин.

За його словами, під час останнього засідання нинішні депутати "мають подякувати одне одному і сфотографуватися на пам’ять".

Литвин нагадав, що з 14 листопада новообраним депутатам надається 20 днів для того, щоб визначитися, чи працюватимуть вони надалі у парламенті.

А після цього має бути призначена дата початку роботи наступного парламенту, додав спікер.

Він також повідомив, що Кабінет міністрів досі не вніс до Верховної Ради проект держбюджету на 2013 рік, – і тому, очевидно, головний фінансовий документ країни не будуть розглядати поточного тижня.

Разом із тим, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував депутатам попрацювати над бюджетом 4 грудня в разі, якщо документ таки надійде до парламенту.

"Ми вимушені констатувати, що Кабінет міністрів працює над державним бюджетом – і тому ми можемо залишити відкритою можливість працювати на 4 грудня", - сказав він.

У свою чергу, лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін висловився за те, що держбюджет розглядався за повною процедурою.

Як відомо, 9 листопада за календарним планом був останній день роботи Верховної Ради нинішнього скликання, однак 6 листопада депутати перенесли наступне засідання на 20 листопада, щоб розглянути державний бюджет, який Кабмін мав внести до цієї дати.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування