Захарченко провів "рокіровку" в обласних управліннях МВС

Вівторок, 20 листопада 2012, 14:23

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко підписав низку наказів про кадрові призначення в територіальних підрозділах внутрішніх справ.

Про це повідомляє сайт МВС.

Зокрема, генерал-лейтенанта міліції Валерія Коряка призначено начальником Головного управління МВС у Києві. До цього Коряк працював на посаді начальника Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Валерій Коряк

Начальником управління МВС у Житомирській області призначено генерал-майора міліції Анатолія Лазарева, який до цього працював начальником Головного штабу МВС.

Анатолій Лазарев

Начальником управління МВС в Івано-Франківській області став генерал-майор міліції Олег Сало, який раніше працював на посаді першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки.

Начальником управління у Закарпатській області призначено генерал-майора міліції Василя Варцабу, який раніше був начальником управління МВС в Івано-Франківській області.

Начальником управління у Вінницькій області став генерал-майор міліції Віктор Русин, який раніше займав посаду начальника управління МВС у Закарпатській області.

Начальником управління МВС на Донецькій залізниці призначено генерал-майора міліції Олександра Просолова, який раніше був начальником управління МВС в Житомирській області.

Начальником Головного управління МВС у Київській області став полковник міліції Валерій Мазан, який до цього був заступником начальника Головного управління МВС у Дніпропетровській області.

Валерій Мазан (справа) 

Начальником управління МВС у Севастополі призначено полковника міліції Сергія Поготова, який раніше був начальником Департаменту громадської безпеки.

Начальником управління МВС у Чернівецькій області призначено полковника міліції Олександра Демидова, який раніше був начальником управління МВС на Львівській залізниці.

Начальником управління МВС у Волинській області став полковник міліції Олександр Терещук, який до цього займав посаду начальника Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Начальником управління МВС на Львівській залізниці призначено полковника міліції Володимира Дитюка, який до цього був першим заступником начальника Головного штабу.

Володимир Дитюк

Крім того, начальником Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю призначено полковника міліції Станіслава Рогозіна, який до цього обіймав посаду  заступника начальника Департаменту Держслужби боротьби з економічною злочинністю.

Станіслав Рогозін 

Начальником Департаменту громадської безпеки МВС призначено генерал-лейтенанта міліції Олексія Крикуна, який до цього очолював столичну міліцію.

Олексій Крикун

Начальником Головного штабу МВС призначено полковника міліції Володимира Березана, який до цього був керівником штабу Головного управління МВС у Києві.

Володимир Березан (справа)

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News