Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада Києва обіцяє не забороняти святкування революції

Середа, 21 листопада 2012, 18:34

Київська міськдержадміністрація не має наміру звертатися до суду з проханням обмежити або заборонити акції в День Свободи 22 листопада.

Про це повідомив заступник глави Київміськадміністрації Олександр Пузанов, якого цитують "Українські новини".

За словами Пузанова, виконуючий обов'язки глави КМДА Олександр Мазурчак провів зустріч з учасниками "Коаліції учасників помаранчевої революції", яка подала заявку, в ході якої сторони досягли певних домовленостей.

Зокрема, за словами Пузанова, передбачені КУПР масові заходи не повинні спричинити за собою ніяких конфліктів, тому місто не бачить причин звертатися до суду.

Як відомо, в 2011 році Київський окружний адмінсуд заборонив проведення будь-яких масових акцій з нагоди 7 річниці "помаранчевої революції" в центральній частині Києва 21-22 листопада.

У 2005 році Віктор Ющенко заснував День свободи 22 листопада для затвердження свободи і демократії, виховання почуття національної гідності, а також враховуючи історичне значення подій осені 2004 року, названих "помаранчевою революцією".

День свободи відзначався з 2005 по 2011 рік включно, після чого президент Віктор Янукович скасував свято і заснував День соборності та свободи 22 січня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування